Ανείπωτη θλίψη: Διπλό θανατηφόρο – “Έσβησαν τα όνειρα” δύο νεαρών στην άσφαλτο

Νεκροί μετά από σφοδρή σύγκρουση με λεωφορείο ο 24χρονος Πρόδρομος και ο 26χρονος Αβραάμ, και οι δύο μουσικοί που πήγαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν

trohaio4 θανατηφόρο Tροχαίο

Τραγικός ο απολογισμός του χθεσινοβραδινού τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας προς Παραμάλι.

Δύο νεαροί, ο 24χρονος Πρόδρομος Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ Αλεξάνδρου έχασαν τη ζωή τους όταν το σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε και στη συνέχεια συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των βρετανικών βάσεων στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο και ένα ιδιωτικό όχημα τύπου σαλούν στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν τραυματίστηκε κανένας.

τροχαιο3 θανατηφόρο Tροχαίο

Ο θάνατος των δύο νεαρών φαίνεται να ήταν ακαριαίος ενώ το τρίτο πρόσωπο που ήταν η οδηγός του σαλούν οχήματος, μια 28χρονη νεαρή, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις νεαροί ήταν μουσικοί και μετέβαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν.

Σημειώνεται ότι ο απολογισμός των νεκρών για το 2022 ανέβηκε στους τρεις μετά τον άδικο χαμό της 20χρονης Γαβριέλλας Σάββα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.