Ανήλικος φέρεται να οδηγούσε με συνεπιβάτες άλλους δύο ανήλικους

Ανήλικος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο

b b b anilikosodigos ΑΝΗΛΙΚΟΣ, ΟΔΗΓΟΙ

Ανήλικος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο πρόληψης των οδικών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο ανήλικος ηλικίας 15 ετών, φέρεται να εντοπίστηκε το Σάββατο στη 1 τα ξημερώματα, να οδηγεί όχημα με συνεπιβάτες άλλους δύο ανήλικους, στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο 15χρονος φέρεται να πήρε το όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του χωρίς τη συγκατάθεση του. Ακολούθως το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Πάφου και αναμένεται να σχηματιστεί σχετικός φάκελος για την υπόθεση, ο οποίος θα τεθεί στη Νομική Υπηρεσία λόγω του ότι είναι ανήλικος.

Επίσης ένα πρόσωπο μόνιμος κάτοικος Κύπρου ηλικίας 43 ετών φέρεται να εντοπίστηκε στις 29.4.24 στη 1:00 στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Γεροσκήπου να οδηγούσε, όπως διαφάνηκε κατόπιν ελέγχου με 103 Mg αλκοόλης αντί 22 Mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Συνολικά, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το τελευταίο τριήμερο έγιναν στην Πάφο 151 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι περισσότερες, 28 συγκεκριμένα, αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, οι 13 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ