Από 23 μέχρι 31 Μαρτίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για Παγκύπριες Εξετάσεις

Όλες οι πληροφορίες

cache 1500x3000 analog medium 876245 47859 1322020

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022 και διεκδίκηση θέσης στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Κύπρου, στις Στρατιωτικές Σχολές και στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας, αρχίζει την Τετάρτη, 23 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 6:00 μ.μ., αναφέρει ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Διευκρινίζεται ότι, κατά την πιο πάνω χρονική περίοδο, οι υποψήφιοι θα μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, να δημιουργήσουν την αίτησή τους, να την επεξεργαστούν, να την τροποποιήσουν όσες φορές επιθυμούν ώστε να καταλήξουν στις καταλληλότερες για αυτούς τελικές επιλογές, και να την υποβάλουν.

Τονίζεται ότι, μετά τη λήξη της πιο πάνω περιόδου δεν θα επιτρέπεται καμία αλλαγή ή τροποποίηση στην αίτηση οποιουδήποτε υποψηφίου. Την ευθύνη για τυχόν λάθη, αβλεψίες ή παραλήψεις, φέρει αποκλειστικά ο ίδιος ο υποψήφιος που υπέβαλε την αίτηση.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης θα βρίσκεται στον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Εξετάσεων (http://www.moec.gov.cy/ypexams) και η είσοδος σε αυτήν θα μπορεί να γίνεται από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεδομένου ότι υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

ΚΥΠΕ