Αρρωστημένο έγκλημα: Επικοινώνησαν 200 άτομα με μαστροπό για 12χρονη

Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν με τον 53χρονο μαστροπό προκειμένου να συνευρεθούν με το 12χρονο παιδί

CAD0E819 87B5 4C89 9EB5 95B3A5E9281B

Φρίκη για το αρρωστημένο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα. Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν με τον 53χρονο μαστροπό προκειμένου να συνευρεθούν με το 12χρονο παιδί.

Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στα Σεπόλια. Το 12χρονο κορίτσι, εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Πρόκειται για οικογενειάρχη και καταστηματάρχη με πολύ «καλό» όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Ο 53χρονος «είχε ένα παιδάκι, άρα εδώ μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο είχε αναρτήσει σε δεκάδες προφίλ, πωλούσε εικόνες κι έλεγε στη συνέχεια ότι όποιος θέλει να συνευρεθεί μαζί του, μπορεί, έναντι αμοιβής την οποία συμφωνούσε στην πορεία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA Ελλάδος ο Μανώλης Σφακιανάκης, ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

O κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 – 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Ήδη ένας εξ αυτών, 42χρονος παντρεμένος, τον οποίο και φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη, έχει συλληφθεί βάση εντάλματος.

Νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι άλλοι περίπου 200 ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να έρθουν σε επικοινωνία με τη 12χρονη.

«Όποιος συνευρέθηκε με το κορίτσι είναι θέμα ημέρων να βρεθεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Είναι όλα καταγεγραμμένα, ό, τι και να σβήσουν τώρα, ό, τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι καταγεγραμμένα και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα κελαηδήσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών του 53χρονου, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν και στην ταυτοποίηση των υπόλοιπων 10 προσώπων που φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την ανήλικη.

Πηγή: in.gr