Αβέρωφ: ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχαν 3 κοντέινερ να διαχειριστούν και ανατίναξαν την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αβέρωφ: «Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας»

vlixtwucvmi Αβέρωφ Νεοφύτου, Βουλευτικές Εκλογές 2021

«H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και κάλεσε τον κυπριακό λαό να διερωτηθεί αν η πανδημία συνέβαινε το 2011, τι θα γινόταν στον τόπο.

Σε δηλώσεις του στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι είναι προκλητικό να ακούει κάθε μέρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, να ανησυχεί για τη διχοτόμηση. «Το ΔΗΚΟ του μακροχρόνιου, το ΔΗΚΟ των μόνιμων όχι, που πολύ όψιμα ελέω συμμαχίας με το ΑΚΕΛ, θυμήθηκε και την Ομοσπονδία», είπε.

Αναφερόμενος στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, είπε πως τον ακούει να ανησυχεί για την οικονομία, θέλοντας, όπως πρόσθεσε, «να εφαρμόσει και πάλι οικονομικές πολιτικές της διακυβέρνησης Χριστόφια που χρεοκόπησαν τη χώρα».

«H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας», είπε και κατέληξε πως το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: «Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;»