Αύριο το μνημόσυνο και τρισάγιο στο Γραμματικό για τα θύματα της “Ήλιος”

Φέτος συμπληρώνονται 18 χρόνια από την πτώση του μοιραίου αεροπλάνου

000 Par311482 Αεροπορικό Δυστύχημα Ήλιος

Στο Γραμματικό Αττικής θα βρεθούν ακόμα μια φορά, τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου του 2023, οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της «Ήλιος», για την τέλεση του 18ου ετήσιου μνημόσυνου τους.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Νίκη Μιχαηλίδου, εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, το μνημόσυνο για τα 121 θύματα θα τελεστεί στις 09:00 στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που έχουν κτίσει οι συγγενείς τους στο Γραμματικό.

Ακολούθως, οι συγγενείς θα ανεβούν στην κορυφή του βουνού, στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους, όπου θα τελεστεί το καθιερωμένο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Του ετήσιου μνημόσυνου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος, ενώ αναμένεται η παρουσία αρκετών συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας.

Φέτος, συμπληρώνονται 18 χρόνια από την πτώση του αεροπλάνου της εταιρείας «Ηλιος», που στοίχισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους, εκ των οποίων 22 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων και των 6 μελών του πληρώματος. Οι 103 ήταν κυπριακής καταγωγής και 12 Ελλαδίτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ