Χειροπέδες σε 26χρονο για παράνομη κατοχή περιουσίας και ναρκωτικών

Υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α' , παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας

4b64df5f93d2ca119cafbb4efea7a01a 4 κρυσταλλική ουσία, μαχαιροφορία, χειροπέδες

Υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α` , παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 26χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, τη Δευτέρα, στις 22:00 το βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Λεωφόρο Ελευθερίας, στη Χλώρακα, ένα όχημα το οποίο οδηγείτο από 26χρονο, με συνοδηγό 20χρονο ομοεθνή του.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκε στην κατοχή του 26χρονου ένα σακουλάκι με άσπρη κρυσταλλική ουσία, βάρους 0,5 γραμμαρίων και εντός του οχήματος βρέθηκαν άλλα πέντε σακουλάκια που περιείχαν υποκατάστατα ναρκωτικών ουσιών.

Ανακρινόμενος προφορικά ο 26χρονος φέρεται να ανέφερε πως ανήκουν στον ίδιο, ενώ ο συνοδηγός αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Στην κατοχή του 26χρονου ανεβρέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.520 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, για τα οποία δεν δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις. Επίσης στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, το οποίο μετατρέπεται σε σταθερή λεπίδα και καταλήγει σε μυτερή άκρη, ενώ, όπως είπε, ο κ. Ιωάννου, πρόκειται για μαχαίρι που απαγορεύεται η μεταφορά του εκτός της κατοικίας.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ανακρίθηκαν. Ο 26χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο 20χρονος απολύθηκε αφού δεν προέκυψε τίποτα εναντίον του.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ