Χειροπέδες σε 56χρονο για σεξουαλική εκμετάλλευση 34χρονης

Σήμερα ο 56χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου

b xeiropedes «επαρχιακό δικαστήριο», σεξουαλική εκμετάλλευση, ΣΥΛΛΗΨΗ

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 56 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων και άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας.

Τα πιο πάνω αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Ιουλίου 2023, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, οικιακή βοηθό.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, εναντίον του 56χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα ο 56χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου καταχωρίστηκε υπόθεση εναντίον του. Το Δικαστήριο όρισε τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης στις 18 Δεκεμβρίου και διέταξε όπως ο 56χρονος κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος, με όρους που το Δικαστήριο επέβαλε ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.

Την ίδια ώρα το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα που απαγορεύει στον 56χρονο να τηλεφωνεί ή επικοινωνεί είτε με ηλεκτρονικά, είτε με ηχητικά μέσα, ή μέσω διαδικτύου με την 34χρονη παραπονούμενη και που επίσης του απαγορεύει να πλησιάζει την 34χρονη, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων είχε διερευνήσει την υπόθεση.