Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων

silipsi Αστυνομία, Κλοπές, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού και Λευκωσίας.

Στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία συνέλαβε δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2023, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία, το μεσημέρι της 14 ης Νοεμβρίου, άγνωστοι φαίνεται να διέρρηξαν την οικία 50χρονου. Από την οικία, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ανήλικου προσώπου για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και για τροχαία αδικήματα. Ο ανήλικος είχε εντοπιστεί να οδηγεί μοτοποδήλατο, σε δρόμο της Λεμεσού. Ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Ομάδας Ζ, για να διαπιστωθεί ότι το μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαινε είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο τις προηγούμενες μέρες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας, συνέλαβαν αργά το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, 28χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, χθες αργά το απόγευμα, από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του οχήματος. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το όχημα κλάπηκε γύρω στις 4μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης οικίας φιλικού της προσώπου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 28χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, συγκεκριμένο ανοιχτό χώρο στην Πάφο, όπου εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.