Χρίστου για μεταναστευτικό: Δυστυχώς δικαιωθήκαμε… γίνεται μια εισβολή (vid)

«Κάθε χρόνο δαπανούνται δεκάδες εκατομμύρια για τα επιδόματα και τη συντήρηση των αιτητών ασύλου»

25994816 D18F 437A 9863 7C0B88497E04

Για τις προεδρικές εκλογές μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Αρχικά σε σχέση με τα χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, ανέφερε ότι «έχουν παρουσιάσει ξανά την υποψηφιότητά μας χαμηλά αλλά εμείς πιστεύουμε στο διάστημα, το οποίο θα διανύσουμε για να φτάσουμε μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα καταφέρουμε να πείσουμε τον κόσμο για τις πολιτικές που εκπροσωπούμε και θέλουμε να εφαρμόσουμε. Αυτή τη στιγμή η κοινωνία νομίζει ότι η μάχη είναι μεταξύ τριών υποψηφίων. Αλλά αυτοί προέρχονται από τον ίδιο χώρο και έχουν υπηρετήσει την ίδια διακυβέρνηση τα τελευταία εννέα χρόνια. Έτσι στις εκλογές θα αναμετρηθούν οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα με κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο έχει ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις».

Για το μεταναστευτικό, είπε ότι «σήμερα δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Γι αυτό έχουμε προτείνει συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής. Γίνεται μια εισβολή. Αυτοί οι άνθρωποι εργαλειοποιούνται από την Άγκυρα για τους δικούς τους σκοπούς». Επίσης, ισχυρίστηκε ότι «πιέζουν την οικονομία μας, κάθε χρόνο δαπανούνται δεκάδες εκατομμύρια για τα επιδόματα και  τη συντήρηση των αιτητών ασύλου».

Σε ερώτηση εάν θα πάρει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα, είπε ότι «θα εκπροσωπήσω την παράταξη μέχρι τέλους. Αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί».