ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εδώ μπορούν να πετάνε τα κλαδέματα τους οι Δημότες- Δείτε το σημείο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας, με όλες τις πληροφορίες για το σημείο και τη λειτουργία του

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 02 11T112230.379 exclusive, Δερύνεια, ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ

Νέος χώρος εναπόθεσης κλαδεμάτων δημιουργήθηκε στο Δήμο Δερύνειας για χρήση μόνο από τους δημότες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο νέος χώρος εναπόθεσης κλαδεμάτων βρίσκεται στη νέα αποθήκη της πρώην ΣΠΕ Δερύνειας στη Βιομηχανική Ζώνη που βρίσκεται στην οδό Θωμά Έντισον 6. Το κοινό μπορεί να μεταφέρει τα κλαδέματα του μέχρι να δημιουργηθεί στη περιοχή Πράσινο Σημείο».

Προστίθεται ότι «ο χώρος θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα και θα υπάρχει άτομο που θα ελέγχει ακριβώς τι εναποθέτει το κοινό. Η μεταφορά κηπευτικών αποβλήτων θα επιτρέπεται μόνο στους δημότες Δερύνειας και απαγορεύεται για επαγγελματίες κηπουρούς».

Οι δημότες θα μπορούν να μεταφέρουν με τα δικά τους οχήματα μόνο κηπευτικά απόβλητα (κλαδέματα και φύλλα) καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα για ένα διπλικάμπινο όχημα το ποσό είναι πέντε ευρώ, για μονοκάμπινο δέκα ευρώ και για ένα μικρό φορτηγό 15 ευρώ.

Ο Δήμος Δερύνειας «καλεί όλους τους δημότες σε συνεργασία για μια Δερύνεια καθαρή, όπως της αξίζει. Οι παρανομούντες θα διώκονται ποινικώς, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 99595570».