Διαδοχικά επεισόδια λόγω σφοδρών ανέμων

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλείται να ανταποκριθεί σε διάφορα περιστατικά

b 22 ΑΝΕΜΟΙ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Πυροσβεστική υπηρεσία

Προβλήματα προκαλούνται από τους σφοδρούς ανέμους σε διάφορα σημεία της Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλείται να ανταποκριθεί σε διάφορα περιστατικά, από πτώσεις δέντρων μέχρι φωτιά λόγω σπινθιρισμών καλωδίων.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΥ Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι λόγω σφοδρών ανέμων οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε 10 μέχρι τώρα περιστατικά που αφορούν πτώσεις/μετακινήσεις δέντρων (περιοχές Στροβόλου, Έγκωμης, Λακατάμιας και Καϊμακλί). Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας ανταποκρίθηκαν σε ένα επεισόδιο στα Λειβάδια και συγκεκριμένα σε πυρκαγιά σε φοινικόδεντρο λόγω σπινθιρισμών καλωδίων ΑΗΚ.

Εξάλλου οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού ανταποκρίθηκαν σε δύο επεισόδια που αφορούν πτώση/μετακίνηση δέντρου και μετακίνηση επικίνδυνης διαφημιστικής πινακίδας στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Σε άλλο περιστατικό, που ανακοίνωσε η Αστυνομία, σημειώθηκε πτώση πασσάλου φωτισμού στις 14:00, στη Λεωφόρο Λεμεσού, στη Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ Λεωφόρων Αθαλάσσας και ΡΙΚ, με κατεύθυνση προς τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο λωρίδες του δρόμου είναι κλειστές.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τις Λεωφόρους Αθαλάσσας και Νίκης.

Δείτε την ανάρτήση του κ. Κεττή: