Διαβεβαιώσεις Προεδρικού για λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης «γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα σας και να είστε βέβαιος ότι θα επιληφθεί του όλου θέματος, ανέφερε ο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου

b kinigoi Προεδρικό, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται ήδη σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι κυνηγοί.

Τη διαβεβαίωση έδωσε την Κυριακή ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ιωσήφ ο οποίος παρέλαβε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο υπόμνημα από μέλη των Κινημάτων Κυπρίων Κυνηγών, Αφύπνιση και Ενεργοί Πολίτες.

Αναφέροντας ότι ο “Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωρίζει πολύ καλά τα αιτήματά” τους, διαβεβαίωσε ότι το υπόμνημα θα διαβιβαστεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη “ο οποίος ανησυχεί και ο ίδιος για τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζετε» ανέφερε ο κ. Ιωσήφ.

Σημείωσε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης «γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα σας και να είστε βέβαιος ότι θα επιληφθεί του όλου θέματος».

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ ανέφερε επίσης ότι ο «Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται ήδη σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα σας».