Δόξα Κωμοδρόμου: Δεν έκλεψα ούτε ένα σεντ από τον φορολογούμενο πολίτη

Δεν έκλεψα ούτε ένα σεντ από τον φορολογούμενο πολίτη, ανέφερε η παραιτηθείσα αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου

6568D465 25B8 4CCF A0CD E270F85822AD

Δεν έκλεψα ούτε ένα σεντ από τον φορολογούμενο πολίτη, ανέφερε η παραιτηθείσα αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «έστησαν ένα σχέδιο σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αυτός έδινε αγώνα στη Νέα Υόρκη». Εξήγησε ότι έπρεπε να τον περιμένει να επιστρέψει για να του θέσει την παραίτηση,  θεωρώντας ότι η απόφαση αυτή θα τον διευκόλυνε. «Θέλω να πιστεύω ότι η πρόταση μου θα είναι επωφελής, το έκανα για να τον προστατεύσω, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του».

Κατήγγειλε ότι οι κατηγορίες έπληξαν την ίδια και την οικογένειά της, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έκλεψε ούτε ένα σεντ από τον φορολογούμενο πολίτη. «Οι προκάτοχοι μου ήταν στην κλίμακα Α13, ενώ εγώ στην κλίμακα Α8», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε ότι ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την ωραία εμπειρία και από τη Δεύτερα αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πηγή: Sigmalive