Δρ. Κυπρή για Κωνσταντίνο Ιωάννου: «Εργάστηκε μέρα-νύχτα για να αντιμετωπίσει την πανδημία»

Το «ευχαριστώ» του Δρ Χρήστου Κυπρή προς τον τέως Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου - «Απόν απέξω του χορού πολλά τραούθκια ξέρει»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 06 23T111238.648 exclusive, Κωνσταντίνο Ιωάννου, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, Χρήστος Κυπρής

Με ανάρτηση του ο Χρήστος Κυπρής, πρώην συντονιστής του Θαλάμου covid-19 στο Νοσοκομείο Αναφοράς, αναφέρθηκε στα όσα έπραξε ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο ιατρός στην ανάρτηση του αναφέρει πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ.Ιωάννου,  ότι σίγουρα έγιναν λάθη, -όπως γίνονται από όλους όπως αναφέρει-  και ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Ιωάννου για τα όσα πρόσφερε, για όλες τις προσωπικές θυσίες που έκανε και για όλα αυτά που έδωσε σε αυτό τον πρωτόγνωρο και εξαιρετικά δύσκολο αγώνα.

Για την κριτική που δέχτηκε από μερίδα πολιτών ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Χρήστος Κυπρή ανέφερε “Από εν έξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει”.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Χρήστου Κυπρή:

“Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα και ας είναι και ενάντια της πλειοψηφίας.

Κωνσταντίνος Ιωάννου απερχόμενος Υπουργός Υγείας. Ένας άνθρωπος που κλήθηκε να αναλάβει μια πρωτόγνωρη κατάσταση και έγινε το εύκολο θύμα της αγανάκτησης του κόσμου λόγω των συνεπειών της πανδημίας.

Εγώ τον Υπουργό δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω οτι είναι ενας εξαιρετικός άνθρωπος που εργάστηκε τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο μέρα νύχτα για να αντιμετωπίστει όσο πιο καλά γίνεται η πανδημία.

Λάθη έκανε εννοείται οπως κάνουμε όλοι αλλά φορτώθηκε την αγανάκτηση του κόσμου για την κάθε απόφαση που μπορεί να μην είχε πάρει καν αυτός (Επιδημιολογικη ομαδα, Υπουργικό Συμβούλιο, Πρόεδρος Δημοκρατίας κ.τ.λ.)
Αλλά ζούμε σε μια χώρα που η αχαριστία ρέει άφθονα. Οτι και να κάνεις, οσα και να δώσεις πάλι θα υπάρχουν τα άτομα που δεν θα εκτιμήσουν ούτε στο ελάχιστο αυτό που κάνεις.

Απο εν έξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει λέει η παροιμία.

Στην Κύπρο οι περισσότεροι έχουν άποψη πως έπρεπε να γίνει το ένα ή το άλλο χωρίς καν να ξέρουν τα δεδομένα ή να έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Κωνσταντίνο Ιωαννου σ’ ευχαριστώ απο καρδιάς για όλες τις προσωπικές θυσίες που έκανες και για όλα αυτά που έδωσες σε αυτον τον πρωτόγνωρο και εξαιρετικά δύσκολο αγώνα.

Σε εκτιμώ αφάνταστα”.