Έδεσαν και έσυραν 34χρονη σε όχημα – Συνελήφθη το θύμα και 4 άλλοι

Έδεσαν 34χρονη και επιχείρησαν να την βάλουν εντός οχήματος

4a17e6d03a68846643237e4d752d7130 1

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για απόπειρα απαγωγής γυναίκας από τέσσερα πρόσωπα στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 21:30 το βράδυ 34χρονη αλλοδαπή δέχθηκε τηλεφώνημα από ομοεθνή της, ο οποίος της ζήτησε να συναντηθούν με πρόφαση ότι θα αγόραζε από την αυτήν, κρέμες προσώπου. Στο σημείο συνάντησης έφτασε ο εν λόγω αλλοδαπός με άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία έδεσαν την 34χρονη και επιχείρησαν να την βάλουν εντός οχήματος.

Στη συνέχεια όταν η 34χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ένας από τους αλλοδαπούς πρόταξε μαχαίρι και την απείλησε να σταματήσει να φωνάζει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από πολίτη, ο οποίος κατέβηκε από το όχημά του και απέτρεψε την απαγωγή της 34χρονης.

Στη σκηνή κλήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο για τη διακομιδή της 34χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι τέσσερις άντρες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση και έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίες διερευνώνται. Επίσης, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον της 34χρονης παραπονούμενης εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις στη Λάρνακα και συνελήφθη. Επίσης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον και των τεσσάρων αλλοδαπών όπου και συνελήφθησαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.