Έφτασε στην Κύπρο με πάνω από 15 κιλά κάνναβης και συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Χειροπέδες σε 48χρονη

29656711c4481d7f3345f40ad97790d8 αεροδρόμιο, Αστυνομία, κανναβη, Ναρκωτικά

Γυναίκα ηλικίας 48 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας αφού στις αποσκευές της είχε 15 κιλά και 330 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με το Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαΐου, μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων διενήργησαν έλεγχο στις αποσκευές γυναίκας ηλικίας 48 ετών που έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 26 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 15 κιλά και 330 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην κατοχή της 48χρονης βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Η γυναίκα συνελήφθη  δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας αναφορικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Αργότερα σήμερα η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.