Εισφορές 15.655 ευρώ για σεισμόπληκτους Τουρκίας από ΠΕΟ

Αντιπροσωπεία της ΠΕΟ παρέδωσαν χρηματική βοήθεια που μαζεύτηκε για στήριξη των οικογενειών των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία

D4DCF76F 3B29 40E7 A3E4 4803E0741795

Αντιπροσωπεία της ΠΕΟ με επικεφαλής την ΓΓ Σωτηρούλα Χαραλάμπους, μαζί με εκπροσώπους των Τουρκοκυπριακών Συνδικάτων μελών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (DEV-IS. KTOS, KTOEOS, KOOP-SEN, KTAMS, BES, DAU-SEN) παράδωσαν την Τρίτη, την χρηματική βοήθεια που μαζεύτηκε για στήριξη των οικογενειών των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΕΟ, η χρηματική βοήθεια παραδόθηκε στον οργανισμό «Champion Angels Survival Association» ο οποίος ιδρύθηκε από γονείς και συγγενείς των Τουρκοκύπριων θυμάτων και τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών και σκοπός του είναι η διατήρηση της μνήμης των παιδιών και η παροχή στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων με υποτροφίες σπουδών και άλλα.

Το ποσό που παραδόθηκε ανέρχεται σε 15.655 ευρώ και είναι το σύνολο των εισφορών που μαζεύτηκαν από μέλη και φίλους της ΠΕΟ και των οργανώσεων του Λαϊκού κινήματος ΑΚΕΛ, ΠΟΓΟ, ΕΔΟΝ, ΕΚΑ.

Η ΠΕΟ εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της σε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνείσφεραν τόσο σε χρηματικό ποσό όσο και σε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας.