Έκκληση Καρούσου για αφιλοκερδή προσφορά προς όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις

"Με αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης παρευρίσκομαι σήμερα στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του αναμνηστικού γραμματοσήμου για τα 50 χρόνια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου"

b karousos Καρούσος

Έκκληση προς όλους να προσφέρουν αφιλοκερδώς σε όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις ηθικά και υλικά, αφού, με αυτό τον τρόπο, η ανταπόδοση των υπηρεσιών τους είναι στο πολλαπλάσιο ευεργετικές για όλους, απηύθυνε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που έγινε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του αναμνηστικού γραμματοσήμου «50χρονα Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Καρούσος πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων  θα είναι συμπαραστάτης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του κράτους, σε ό,τι διευκολύνει και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Πρόσθεσε ότι ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δίκαια συγκαταλέγεται στις πιο ενεργές και δραστήριες ανθρωπιστικές οργανώσεις της Κύπρου, αφού μέσα στα 50 χρόνια της ύπαρξής του κατάφερε να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και στήριξη στην ευάλωτη ομάδα των  καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Επισήμανε επίσης ότι τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, Τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θέλοντας να τιμήσουν τον Σύνδεσμο και το θεάρεστο έργο που διενεργεί, με χαρά αποδέχτηκαν την εισήγησή του για την κυκλοφορία αναμνηστικού γραμματοσήμου με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Πρόσθεσε ότι η  κυκλοφορία τέτοιου είδους αναμνηστικών γραμματοσήμων, έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να διαδώσουν το μήνυμα της ανθρωπιάς και της συμπόνοιας ανάμεσα στα μέλη της κοινωνίας μας, αρετές τις οποίες εξασκεί επί καθημερινής βάσεως ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.