Έκλεψε σκαλωσιές και εξοπλισμό από εστιατόριο – «Τον έκαψε μαρτυρία»

Φέρεται να απέσπασε αριθμό μεταλλικών σκαλωσιών και εξαρτήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ - Σε δεύτερη περίπτωση απέσπασε εξοπλισμό αξίας 12.850 ευρώ

134fd658ba2a9dbe177d71e34a2709c6 12 Διάρρηξη, εξαρτήματα, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, Κλοπή, σκαλωσιές

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ο 42χρονος φέρεται να ενέχεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διεπράχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στην επαρχία Πάφου και αφορούν μεταλλικές σκαλωσιές και εξαρτήματα καθώς και εξοπλισμό εστιατορίου.

Συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου 2022 καταγγέλθηκε ότι άγνωστο πρόσωπο απέσπασε από την Βιοτεχνική της Αγίας Μαρινούδας, από περιφραγμένο χώρο εργοληπτικής εταιρείας και από την αποθήκη της αριθμό μεταλλικών σκαλωσιών και εξαρτήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά εστιατόριο στη Χλώρακα από την οποία ο φερόμενος ως ύποπτος, σύμφωνα και με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, φέρεται να απέσπασε εξοπλισμό αξίας 12.850 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή άμεσα και στις δύο περιπτώσεις όπου συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη χτες Δευτέρα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.