Έκρηξη σε κατοικία Δημόσιας Κατήγορου – Βρισκόταν στο σπίτι με την οικογένεια της

Σε εξέλιξη έρευνες για έκρηξη στην Πάφο

police 6 Δήμοσιας Κατήγορους, ΕΚΡΗΞΗ

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κατοικία στην περιοχή Αναβαργού με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και τραυματισμό της ιδιοκτήτριάς της.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 21:50 χθες, σημειώθηκε έκρηξη σε σημείο εξωτερικά της πόρτας της κουζίνας, της κατοικίας Δημόσιας Κατήγορου ηλικίας 58 ετών στην Πάφο. Η 58χρονη εργάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, την ώρα της έκρηξης η 58χρονη βρίσκονταν στο σπίτι της με την οικογένεια της. Από την έκρηξη, η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Ακολούθως αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και υπό αστυνομική φρούρηση. Σήμερα το πρωί την σκηνή θα επισκεφτούν πυροτεχνουργοί από το Αρχηγείο Αστυνομίας καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για λεπτομερή εξέταση της σκηνής, ενώ εκτεταμένες εξετάσεις θα γίνουν στην γύρω περιοχή τόσο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αλλά και για την συλλογή οποιονδήποτε άλλων τεκμηρίων προς εντοπισμό του δράστη.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.