Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΞ για το ΕΣΤΙΑ – Παρουσία ΓΕΕΦ και Αστυνομίας

Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΞ για το ΕΣΤΙΑ - Παρουσία ΓΕΕΦ και Αστυνομίας

61EE8037 29A9 422E BBAC FAF9D343D055

Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του Εθνικού Σχεδίου «Εστία», ο Υπουργός Εξωτερικών Δρ. Κωνσταντίνος Κόμπος έχει συγκαλέσει σύσκεψη της Υπουργικής Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, στην οποία συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Υπουργός Άμυνας, ο Υπουργός Εσωτερικών και η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν επίσης, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Υπουργός Υγείας. Θα συμμετάσχουν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΦ και ο Αρχηγός Αστυνομίας, καθώς και άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς.

Κατά την συνάντηση για γίνει ανασκόπηση της κατάστασης όπως αυτή προκύπτει από την ενεργοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «ΕΣΤΙΑ» στις 10 Οκτωβρίου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 9:00 π.μ.   Μετά το πέρας της σύσκεψης θα εκδοθεί γραπτή ανακοίνωση Τύπου.

Θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης φωτογραφικών και τηλεοπτικών πλάνων κατά την έναρξη της σύσκεψης. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακαλούνται όπως έχουν μαζί τους τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα για την είσοδό τους στο Υπουργείο Εξωτερικών.