ΕΚΤΑΚΤΟ: Mητέρα σκότωσε το 12χρονο παιδί της (εικόνες)

3c393eabb834d64a8ee0a4edb78670bb

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) στο Γέρι, στην Λευκωσία.

Παγωμένη και συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι σε διαμέρισμα στο Γέρι, όταν μητέρα φέρεται να σκότωσε το δωδεκάχρονο παιδί της και στη συνέχεια να προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Μόλις οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, μέλη των οποίων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Σύμφωνα με γείτονες ο χαροκαμένος πατριός, ο οποίος μεγάλωνε τον δωδεκάχρονο με την σύζυγο του, έφτασε γύρω στο μεσημέρι στο διαμέρισμα για να αλλάξει ρούχα, ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.

Θεωρώντας ότι η μητέρα και το παιδί του κοιμούνται, έφυγε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα.

Τότε αντιλήφθηκε ότι κακό είχε συμβεί αφού η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη και ως εκ τούτου, κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Ήταν η στιγμή που η μητέρα εντοπίστηκε σε δωμάτιο μέσα σε λίμνη αίματος και δίπλα κείτετο νεκρό το 12χρονο αγοράκι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τη μητέρα στο Νοσοκομείο, ενώ το αγοράκι διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός μετά τη διάδοση της είδησης ενώ στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος Γερίου. Στη σκηνή μετέβησαν και ο Διευθυντής και ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομίας.

Η μητέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται εκτός κινδύνου.

15d67ddcc32d42

15d67dd9946a49 1

3c393eabb834d64a8ee0a4edb78670bb

Πηγή: Reporter