Εκτός ψυγείου η σορός 25χρονου για δύο μήνες στη Λάρνακα – Οι καταγγελίες της οικογένειας (BINTEO)

Συγκλονιστικό περιστατικό με καταγγελίες για πιθανή ιατρική αμέλεια σε υπόθεση θανάτου 25χρονου, ο σορός του οποίου μάλιστα έμεινε εκτός ψυγείου για δύο μήνες στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Screenshot 2021 02 11 142836 καταγγελίες

Συγκλονιστικό περιστατικό με καταγγελίες για πιθανή ιατρική αμέλεια σε υπόθεση θανάτου 25χρονου ο σορός του οποίου μάλιστα έμεινε εκτός ψυγείου για δύο μήνες στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο OMEGA και στην εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του αποθανόντα, Πιέρος Ζαπούνης ο οποίος συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Ο 25χρονος αποτάθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Λάρνακας για απόστημα δοντιού. Του έδωσαν φάρμακα και επέστρεψε στο σπίτι του δίχως όμως κάποια βελτίωση με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο νοσοκομείο και να μπει χειρουργείο από το οποίο δεν βγήκε ποτέ.

Η οικογένεια παρακάλαγε ενάμιση μήνα το νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία.

Έγινε η νεκροψία σε ένα σώμα σήψης που υπέστη κακή συντήρηση. Ακόμη λίγο να μην υπάρχει άτομο να γίνει η νεκροψία. Ήταν εκτός ψυγείου.

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να μιλήσουμε με το Υπ. Υγείας, στο τέλος της μέρας μας έστειλαν μια επιστολή που μας ενημέρωναν ότι όντως το πτώμα δεν συντηρήθηκε και ήταν εκτός ψυγείου.

Ήταν σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης. Στο νοσοκομείο οι κατηγορίες δίνουν και παίρνουν μεταξύ του προσωπικού αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλο.

Πιθανόν να προήλθε ο θάνατος από ιατρική αμέλεια. Μέσα από την επικοινωνία και της ίδιας της αστυνομίας, οι ίδιοι οι γιατροί αλληλοκατηγορούνται για να δουν ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση.

Η οικογένεια περιμένει να ολοκληρωθούν οι διεργασίες των ανακριτικών αρχών και να λάβει τους φακέλους από το νοσοκομείο, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν σε αξιολογήσεις με δικούς τους εμπειρογνώμονες και δικούς τους ιατροδικαστές .

Η υπόθεση αυτή δεν πρέπει να μείνει στα συρτάρια καθώς θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, τονίζει ο κύριος Ζαπούνης.

Δείτε τα όσα είπε ο κ. Ζαπούνης:

Πηγή: Omega