«Ένα παιδί έχει γενέθλια και δεν ξέρει αν η μάνα του είναι ζωντανή..» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση να ανοίξει ξανά ο φάκελος της εξαφάνισης της κόρης της, Μαρίας Κακογιάννη, απηύθηνε η Ευαγγελία Κακογιάννη

7fdaba9939dd38a3c84604b67964a051

Έκκληση να ανοίξει ξανά ο φάκελος της εξαφάνισης της κόρης της, της Μαρίας Κακογιάννη απηύθηνε μέσω του Πρωτοσέλιδου η Ευαγγελία Κακογιάννη. Η κ.Κακογιάννη μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ανήμερα της μέρας της εξαφάνισης της κόρης της, κάλεσε τις Αρχές να δουν ξανά την υπόθεση της κόρης της και να ανοίξουν ξανά τον φάκελο, προκειμένου να μάθουν τι απέγινε το παιδί τους.

Η Μαρία είχε εξαφανιστεί το 2012 και το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στην περιοχή του Lady’s Mile. Μαζί είχε εντοπιστεί και ένα σημείωμα, το οποίο όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν αποτέλεσμα εξαναγκασμού. Από τότε μέχρι σήμερα η κ.Κακογιάννη δεν έχει κανένα νέο απ’ την κόρη της.

Η Μαρία Κακογιάννη εργαζόταν στον οικογενειακό φούρνο. «Άνθρωποι που μας προσέγγισαν για να βοηθήσουν μετά χάθηκαν, τι συμφέρον έχουν κάποιοι ώστε να μην εξιχνιαστεί η εξαφάνισή της. Τι γνώριζε η κόρη μου και έπρεπε να εξαφανιστεί», διερωτήθηκε η κ.Κακογιάννη. Η κ.Κακογιάννη αναφέρθηκε και στον τότε σύζυγο της κόρης της, στον οποίο όπως είπε πρόσφεραν δουλειά.

Τότε η Μαρία Κακογιάννη θεάθηκε σύμφωνα με τη μητέρα της σε διάφορες περιοχές αλλά αυτό έγινε για λόγους παραπλάνησης όπως ισχυρίστηκε η κ.Ευαγγελία. «Μέσα σε 4 ώρες τη φυγάδευσαν στα κατεχόμενα», είπε. «Η εξαφάνιση είχε να κάνει με ναρκωτικά.. αυτή που την απήγαγαν είχαν να κάνουν με ναρκωτικά… το λέω καθαρά. Εγώ έδωσα πολλά στοιχεία στην Αστυνομία, μόνο όνομα δεν ξέρω. Ο τότε άντρας της δεν ήταν μπλεγμένος αρχικά με ναρκωτικά αλλά στη συνέχεια έμπλεξε με μια κοπέλα.. αυτό βασάνιζε την κόρη μου τον τελευταίο καιρό (σ.σ πριν εξαφανιστεί)», ανέφερε η κ.Ευαγγελία.

Θέλω να μάθω τι απέγινε η κόρη μου, για να μπορώ να μιλήσω στον γιο της καθαρά. Το παιδί έχει γενέθλια σε λίγες μέρες και δεν ξέρει αν η μάνα του είναι ζωντανή ή όχι είπε η κ.Κακογιάννη. «Έχασα τον άντρα μου, είμαι μόνη μου με το παιδί.. με βοηθά ο ένας μου γιος που είναι εδώ, ο άλλος μου γιος είναι στο εξωτερικό», σημείωσε η κ.Κακογιάννη.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε και η στενή φίλη της κ.Ευαγγελίας, η Παναγιώτα Σκόφιλτ η οποία εξιστόρησε το δράμα που περνά 10 χρόνια η κ.Ευαγγελία Κακογιάννη.