Έναρξη εκστρατείας «Ολα τα παιδιά με σχολικά» από ΠΣΣΕ

Σκοπός της εκστρατείας είναι να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη

ACF312B9 2B52 4A3E AF57 C9CC8365F5AA

Την έναρξη της παγκύπριας εκστρατείας συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών «Ολα τα παιδιά με σχολικά» ανακοινώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σκοπός της εκστρατείας, η οποία υλοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά, είναι να έχουν όλα τα παιδιά τα απαραίτητα σχολικά είδη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Από το 2015 έχουμε βοηθήσει πέραν των 17,600 ευάλωτων οικογενειών. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, από το 1973, το δυναμικό μας και οι συνεργάτες/υποστηρικτές μας είναι οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας των εκστρατειών μας, οι οποίες λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας», σημειώνει το ΠΣΣΕ.

Οι συνέπειες της πανδημίας και της διεθνούς οικονομικής κρίσης, αναφέρεται, δημιουργούν αυξημένες ανάγκες στην κοινωνία.

«Γι’ αυτό, όλοι  μαζί,  προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας , ας στηρίξουμε τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών για να αρχίσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία», προστίθεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ