Eντόπισαν στην οικία του 11.5 κιλά κάνναβης

Χειροπέδες σε 68χρονο

b b b b b b kannavi ΥΚΑΝ

Στην κατάσχεση ποσότητας πέραν των 11 κιλών κάνναβης και στη σύλληψη άντρα ηλικίας 68 ετών, στην οικία του οποίου ανευρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, προχώρησε η Αστυνομία, και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας ο 68χρονος, ο οποίος ανακρινόμενος και αφού του ζητήθηκε η συγκατάθεσή του για έρευνα σε κατοικία του, αυτός ομολόγησε ότι στην κατοικία απέκρυπτε ποσότητα ναρκωτικών.

Ακολούθως, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 68χρονου, με τη συγκατάθεση του ιδίου, εντοπίστηκαν σε δύο σακούλες, δέκα συσκευασίες με ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 11 κιλών και 458 γραμμαρίων.

Ο 68χρονος ύποπτος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία.