Επ.Αμμοχώστου: Που θα γίνεται αύριο η δειγματοληψία μέσω των Rapid Test – Όλες οι πληροφορίες

Τα σημεία όπου θα βρίσκονται αύριο οι μονάδες δειγματοληψίας για το πληθυσμιακό πρόγραμμα με rapid tests, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας..

33359 scaled Σημεία rapid test
Εικόνα Αρχείου

Τα σημεία όπου θα βρίσκονται αύριο οι μονάδες δειγματοληψίας για το πληθυσμιακό πρόγραμμα με rapid tests, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας..

Στη Λεμεσό θα λειτουργήσουν τρία σημεία. Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (έξω από το Διοικητήριο) με ωράριο, 8.30 π.μ.-5 μ.μ., στο My Mall Limassol, Ζακάκι (χώρος στάθμευσης εισόδου D, δίπλα από Public) με ωράριο 10 π.μ.-5 μ.μ. και στο Limassol Shopping Centre, Πολεμίδια (υπόγειος χώρος στάθμευσης, πρώην Ορφανίδης) με ωράριο 8.30 π.μ.-5 μ.μ.

Στη Λάρνακα θα λειτουργήσουν, επίσης, τρία σημεία: Χώρος στάθμευσης υπεραγοράς Σκλαβενίτη (Λεωφόρος Σπ. Κυπριανού) 8.30 μ.μ.-5 μ.μ., Χώρος στάθμευσης Οικονομίδη (δίπλα από Public) 8.30 π.μ.-4.30 μ.μ. και Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου 12.30 μ.μ.-5 μ.μ.

Στην επαρχία Λευκωσίας θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία: Ταχυδρομείο Προδρόμου, Στρόβολος 8.30 π.μ.-4.30 μ.μ., Χώρος Κρατικής Έκθεσης, Έγκωμη (μπροστά από Ανατολική Είσοδο) 8.30 π.μ.-5 μ.μ., Πλατεία Αγίου Ανδρονίκου και Αγίας Αθανασίας, Τσέρι 8.30 π.μ.-5 μ.μ. και Κοινοτικό Συμβούλιο Περιστερώνας 8.30 π.μ.-5 μ.μ..

Στην Πάφο το σημείο δειγματοληψίας θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, Γεροσκήπου (μπροστά από είσοδο Ταχυδρομείου) με ωράριο 8.30 π.μ.-5 μ.μ.

Τέλος, στην Αμμόχωστο, θα λειτουργήσει ένα σημείο, στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας 8.30 π.μ.-5 μ.μ.

Το πρόγραμμα, σημειώνει το Υπουργείο Υγείας, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.