Επεισοδιακή καταδίωξη – Έπιασε τιμόνι «φτιαγμένος»

22χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα - Θετικός σε νάρκοτεστ

B951F03A 13CE 4F4D 9AC3 3E872A5C98C7

Οδηγό για παραβίαση ορίου ταχύτητας, καταδίωξαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, ο οποίος τελικά ανακόπηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18.2.23 και ώρα 21:45 μέλη της ομάδας Ζ διενεργούσαν ελέγχους ταχύτητας στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Στο πλαίσιο των ελέγχων εντόπισαν όχημα, ο οδηγός του οποίου είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας και το όχημα δεν έφερε πινακίδα εγγραφής στο μπροστινό μέρος.

Εγινε σήμα να σταματήσει ωστόσο φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Ακολούθως καταδιώχτηκε και τελικά ανακόπηκε στη Λεωφόρο Χλώρακας.

Ο οδηγός, ηλικίας 22 ετών, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Περαιτέρω σε έλεγχο νάρκοτεστ φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Ο 22χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο έγιναν 132 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 28 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 3 οδηγούσαν το όχημα τους με υπερβολική ταχύτητα και ένας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ