Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια: Οδηγίες σε ταξιδιώτες

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα αεροδρόμια, αναφορικά με επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

1358DD7C 6D3A 4AED A8E9 C3B76D719C89

Ανακοίνωση εξέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα αεροδρόμια, αναφορικά με επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Λόγω επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου που αφορά την διαδικασία ελέγχου ασφαλείας παρακαλούμε το επιβατικό κοινό να προσέρχεται στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι ο δρόμος στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας θα παραμείνει κλειστός για όλα τα οχήματα εκτός από ταξί, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Όσοι επιθυμούν να παραλάβουν επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο στο επίπεδο των αναχωρήσεων ή τους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου. Αναφορικά με το αεροδρόμιο Πάφου, κλειστό για την τροχαία κίνηση εκτός από ταξί θα παραμείνει το τμήμα του δρόμου που εφάπτεται του τερματικού κτηρίου, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Όσοι επιθυμούν να επιβιβάσουν ή αποβιβάσουν επιβάτες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης των ταξί του αεροδρομίου. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας.