Επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 18 μήνες ο μικρός-ήρωας Ανδρέας (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 18 μήνες ο μικρός-ήρωας Ανδρέας (ΒΙΝΤΕΟ)

1CF630EB 4BC4 4AAA B214 E94CB882B446 Μικρός Αντρέας

Στην Κύπρο μετά από 18 μήνες επιστρέφει ο μικρός Ανδρέας και η οικογένειά του μετά μεγάλη μάχη που έδωσε στη Γερμανία.

 

Η ιστορία του μικρού Ανδρέα έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι όταν κατά τη διάρκεια της έναρξη της πανδημίας διαγνώστηκε από τους ιατρούς με Απλασία Μυελού των Οστών και μετέβηκε σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Όλη η οικογένεια του Ανδρέα αλλά και η αδελφούλα του η οποία γεννήθηκε στη Γερμανία βρίσκονταν όλο το διάστημα δίπλα του στον μεγάλο αγώνα που έδωσε και δίνει καθημερινά.

Με μήνυμά της στον προσωπικό της μήνυμα η οικογένεια του Ανδρέα ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα τους και στήριξαν-πολλές φορές με θυσίες-  τις προσπάθειές τους.

Ο μικρός ήρωας επιτέλους θα βρεθεί στην αγκαλιά φίλων και συγγενών και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

«Μετά από 18 δύσκολους μήνες, ο γιος μας, που δίνει τις δικές του μάχες, κάποιες από τις οποίες ήταν πολύ δύσκολες, κάποιες πιο εύκολες, ο μικρός μας ήρωας επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι του. Θα συνεχίσει να δίνει τις δικές του μάχες για ακόμα λίγα χρόνια, κάνοντας αυτά που θα μας ζητηθούν από τους γιατρούς. Έχουν περάσει 18 μήνες που για μας φάνηκε αιώνας, αλλά παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, φεύγουμε από την Γερμανία με πολλές αναμνήσεις και πολλά θετικά. Γνωρίσαμε ανθρώπους που από ξένοι, έχουν γίνει στενοί φίλοι και οικογένεια», αναφέρει η οικογένεια.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όμως και όλο τον κόσμο, γιατρούς, νοσηλευτές/τριες, συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους που ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, την συμπαράσταση σας, τις προσευχές σας και την δύναμη που μας στέλνετε καθημερινά. Θέλουμε επίσης να στείλουμε τις δικές μας προσευχές στα παιδιά που ακόμα παλεύουν. Και για ακόμη μια φορά να υπενθυμίσουμε ότι με λίγο σάλιο από τον καθένα από εμάς, ίσως να μπορέσουμε να δώσουμε 2η ευκαιρία ζωής σε κάποιο που πραγματικά το χρειάζεται!», σημειώνουν ενώ τέλος δίνουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δικό τους άγνωστο δότη, που μας χάρισε αυτή την ευκαιρία ζωής».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε η οικογένεια του μικρού Ανδρέα

Πηγή: Sigmalive