Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι

ImageHandler 10

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα 07/09/2020 μέχρι και την Τετάρτη 09/09/2020 μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας από Δεκέλεια μέχρι Ξυλοφάγου και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.