«Έσβησε» 37χρoνη με κορωνοϊό στη Λευκωσία – Έβαλαν στο ίδιο κρεβάτι τη μητέρα της

Φεύγοντας από τη ζωή, η 37χρονη παραχώρησε το κρεβάτι που νοσηλευόταν, στη μητέρα της.

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 08 10T115641.196 37χρονη, Coronavirus, Εντατική

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για οικογένεια από τη Λεμεσό. « Έσβησε» η 37χρονη κόρη και έδωσε το κρεβάτι για να νοσηλευτεί η διασωληνωμένη μητέρα της.

Η 37χρονη κοπέλα από τη Λεμεσό η οποία νοσηλευόταν εδώ και μέρες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον κορωνοϊό. Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε τα ξημερώματα της Δευτέρας λόγω πνευμονίας από Covid. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, ωστόσο, το πλέον τραγικό είναι ότι φεύγοντας από τη ζωή, η 37χρονη παραχώρησε το κρεβάτι που νοσηλευόταν, στη μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», η μητέρα της 37χρονης νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και διασωληνώθηκετο απόγευμα της Κυριακής. Βρισκόταν για ώρες σε κοινό θάλαμο μέχρι να διευθετηθεί η μεταφορά της στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λευκωσίας λόγω έλλειψης κλινών.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς το διαθέσιμο κρεβάτι βρέθηκε αφού έφυγε από τη ζωή η 37χρονη κόρη της, η οποία νοσηλευόταν με σοβαρή πνευμονική εμβολή συνεπεία της Covid-19. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κανένα πρόσωπο από την οικογένεια της 37χρονης δεν είχε εμβολιαστεί, ούτε και η ίδια. Μέχρι προχθές Κυριακή νοσηλεύονταν 290 ασθενείς, εκ των οποίων οι 96 σε σοβαρή κατάσταση, με τους 54 να είναι διασωληνωμένοι.

Πηγή: Philenews