Έτσι εντόπισαν τα 6.5kg κοκαΐνης – Ψάχνουν τον τελικό παραλήπτη

Οι Αρχές εκτιμούν πώς με την σύλληψη του 56χρονου εξάρθρωσαν κύκλωμα εισαγωγής και διοχέτευσης ναρκωτικών στο νησί

b b cocaine ΥΚΑΝ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΥΚΑΝ σχετικά με την υπόθεση των 6.5 κιλών κοκαΐνης που έφθασαν στο λιμάνι Λεμεσού, στις 24 Μαΐου 2022.

Σημειώνεται πώς τα ναρκωτικά αφίχθηκαν, καμουφλαρισμένα σε κιβώτια με χαρτική ύλη. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους έξι κιλών και 500 γραμμαρίων.

Οι Αρχές εκτιμούν πώς με την σύλληψη του 56χρονου εξάρθρωσαν κύκλωμα εισαγωγής και διοχέτευσης ναρκωτικών στο νησί, το οποίο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Για την υπόθεση οι Αρχές αναμένεται να εκδώσουν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και συγκεκριμένα εναντίον δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να μένουν στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πώς μετά από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου Ελλαδίτη, αφού ήταν το πρόσωπο το οποίο θα παραλάμβανε το φορτίο με την λευκή ουσία.

Ο 56χρονος, οδηγήθηκε το Σάββατο (28/5), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση. Τα μέλη της ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαφανεί και να εντοπιστεί ο τελικός παραλήπτης των 6.5kg κοκαΐνης.