«Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στον τομέα της Υγείας» ο Φούρλας – Συγχαρητήρια από Πρόεδρο Αναστασιάδη και Πρόεδρο της Βουλής

Έλαβε τον τιμητικό βραβείο ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στον τομέα της Υγείας»

fourlas 23

Ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, το βράδυ της Τετάρτης, έλαβε τον τιμητικό βραβείο ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στον τομέα της Υγείας» από το Parliament Magazine, ο οποίος ήταν υποψήφιος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κύριος Φουρλάς δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να κάνει πράξη την υπόσχεσή του.

«Πριν 3 χρόνια έδωσα μία υπόσχεση. Στον εαυτό μου και σε κάποιους που χρειάζονταν τη βοήθεια και συμπαράσταση μας. Η χθεσινόβραδυνη βράβευση από το Parliament Magazine ως ευρωβουλευτή της χρονιάς μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που υποσχέθηκα με όλη μου τη ψυχή».

Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους προς τον κύριο Φουρλά.

https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1542376180908711939?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1542376180908711939%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcyprustimes.com%2Fpolitiki%2Feyrovoyleytis-tis-chronias-ston-tomea-tis-ygeias-o-foyrlas-sygcharitiria-ptd-kai-ptv%2F

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει στον twitter, «Η δράση του Λουκά Φουρλά για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, για την υγεία και ευημερία, αναγνωρίζεται πέραν από την Κύπρο, και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Συγχαρητήρια Λουκά μου για την ανάδειξή σου ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στον τομέα της Υγείας» ».

 

Θερμά συγχαρητήρια εξέφρασε με ανάρτηση της και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

cyprustime.com