Φαίδωνος για Χλώρακα: «Υπάρχουν φατρίες με αρχηγούς» (BINTEO)

«Υπάρχουν άτομα που τους εκμεταλλεύονται και έμποροι ναρκωτικών για τους οποίους η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι»

678cf7dc4b0850ba175a1091c3d84169

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος μετά και τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (05/01) μεταξύ αλλοδαπών στην Χλώρακα και κάνει λόγο για αλυσίδα προβλημάτων που δεν θα λυθούν ποτέ.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο κος Φαίδωνος είπε πως αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τυχαίο αλλά ήταν κάτι που αργά ή γρήγορα θα γινόταν παρά τις προειδοποιήσεις μας.

«Ο ίδιος ιδιόκτητης που διατηρεί συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα και φιλοξενεί παρά τα διατάγματα, αλλοδαπούς, διατηρεί και ξενοδοχείο στην Πάφο και έγινε αναστολή λειτουργίας του. Υπάρχει αλυσίδα. Εάν, απομακρυνθούν από τη Χλώρακα, θα εγκατασταθούν στην Πάφο, εάν φύγουν από την Πάφο θα εγκατασταθούν στην Γερμασόγεια και πάρει λέγοντας. Το κράτος απέτυχε», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί φατρίες με αρχηγούς. «Υπάρχουν άτομα που τους εκμεταλλεύονται και έμποροι ναρκωτικών για τους οποίους η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Τέλος ο κος Φαίδωνος είπε πως υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομία στην περιοχή και πως κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων οι αστυνομικοί τράπηκαν σε φυγή για να μην τραυματιστούν από τις πέτρες, όταν ανασυγκροτήθηκαν και επέτρεχαν δεν υπήρχε κανείς στην σκηνή .