Φωνές, παρατράγουδα και συλλήψεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με φόντο…τις μάσκες

Φωνές, παρατράγουδα και συλλήψεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με φόντο…τις μάσκες

ImageHandler Αστυνομία

Φωνές, παρατράγουδα και συλλήψεις το πρωί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όλα ξεκίνησαν με την άφιξη πτήσης από Ελλάδα.

Συγκεκριμένα και όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων μετά την άφιξη της πτήσης, και ενώ οι επιβάτες περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, ένας εξ’ αυτών, σύμφωνα με μαρτυρίες, χωρίς μάλιστα να φέρει προστατευτική μάσκα, άρχισε να σπρώχνει τους υπόλοιπους, ζητώντας να τον αφήσουν να περάσει πιο μπροστά στη σειρά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ανησυχία αρκετών εξ΄ αυτών, υπό το φόβο μάλιστα και της πανδημίας, με αποτέλεσμα, δυο συνεπιβάτες να του ζητήσουν το λόγο, λέγοντας του να φορέσει μάσκα και να περιμένει στη σειρά του όπως οι υπόλοιποι.

Στο σημείο αυτό, ο εν λόγω επιβάτης αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν, και σε κάποιο σημείο, πιάστηκε στα χέρια με τα δυο πρόσωπα που του έκαναν τις υποδείξεις.

Μόλις έγινε αντιληπτή η ένταση που προκλήθηκε, επενέβησαν τα μέλη της Αστυνομίας που είναι επιφορτισμένα με την ασφάλεια του Αεροδρομίου, όπου και πέρασαν χειροπέδες και στα τρία πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, οδηγώντας του στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, η οποία διεξάγει έρευνες.

Πηγή: Αντ1