Φόνος στη Λευκωσία: Ανακρίθηκε ένα πρόσωπο- Ψάχνουν απαντήσεις στη νεκροτομή

Σορός γυναίκας με τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε στη Λευκωσία το απόγευμα της Τρίτης

F2E7A312 30D0 4874 B29D 46EDF789D057

Σορός γυναίκας με τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε στη Λευκωσία το απόγευμα της Τρίτης. Η Αστυνομία ερευνά πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα φαίνεται να είναι γύρω στα 55 και φέρει πολλαπλά τραύματα κρανίου και κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ γίνονται προσπάθειες να εξακριβωθούν τα στοιχεία της.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο Πρωτοσέλιδο του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστου Ανδρέου, για την υπόθεση έχει ανακριθεί σήμερα τα ξημερώματα ένα πρόσωπο για να βοηθήσει στις εξετάσεις, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή

«Έγινε αυτοψία από τον ιατροδικαστή τον Νικόλα Χαραλάμπους. Θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή, όπου θα εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου».

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας που έγιναν νωρίτερα, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 16.30 την Τρίτη από πολίτη που κλήθηκε στο υποστατικό για εργασίες, ο οποίος κατά την είσοδό του στο υποστατικό εντόπισε τη γυναίκα.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο Σίγμα ότι κανείς δεν επισκεπτόταν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία τα τελευταία 24ωρα θεάθηκε να βγαίνει από την οικία ημίγυμνος άντρας.

Εκτιμάται ότι το έγκλημα διαπράχθηκε κάποιες ώρες προτού ανευρεθεί η σορός.