Γιατροί του Γ.Ν. Αμμοχώστου και του Eden Resort τραγούδησαν στους ασθενείς με κορωνοϊό

giatroi nosileftes Coronavirus, Eden Resort, ασθενής με κορωνοϊό, γιατροί, νοσηλευτές, Νοσοκομείο Αναφοράς

Oι γιατροί και νοσηλευτές του Eden Resort και του Νοσοκομείου Αναφοράς τραγούδησαν χθες το απόγευμα, στους ασθενείς με κορωνοϊό, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποκατάστασης.

Σε δελτίο Τύπου του Eden Resort αναφέρεται ότι «το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης, μαζί με τους γιατρούς και τους υπεύθυνους του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, τραγούδησαν χθες το απόγευμα στα άτομα που διαμένουν, αυτό το δύσκολο διάστημα, στο Eden Resort με COVID-19, σε μια προσπάθεια να τους τονώσουν και να τους ενθαρρύνουν».

Συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Αποκατάστασης Γιώργος Βούβακος, η Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου – Νοσοκομείου Αναφοράς Δρ. Αμαλία Χατζηγιάννη και ο Δρ. Χρήστος Κυπρής, ειδικός παθολόγος, Συντονιστής των γιατρών στο Νοσοκομείο Αναφοράς, τραγούδησαν για τους ασθενείς με το μήνυμα «όλοι μαζί με τους ήρωες της πρώτης γραμμής θα δώσουμε την μάχη και θα νικήσουμε».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «οι ασθενείς βγήκαν στις βεράντες των δωματίων τους, σε απόσταση ασφαλείας πέραν των 100 μέτρων και τραγούδησαν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα» από την καθημερινότητα τους.