Γκιώνης: Θα δημοσιεύσω τα στοιχεία αν δεν κάνουν κάτι οι Κυπριακές Αρχές

«Οι Κυπριακές αρχές συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια σκάνδαλα και εμείς ξανά ανοίγουμε τις υποθέσεις»

8776c762da2f287888f616acb8d7545f 9 βιασμός, Γκιώνης, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Κυπριακές αρχές, στοιχεία

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος μίλησε για την παράδοση των στοιχείων στις Κυπριακές Αρχές.

Αρχικά ανέφερε ότι χθες ενημερώθηκε ότι η Αστυνομία της Κύπρου βρήκε τα στοιχεία ανεπαρκή για να ξεκινήσει έρευνα.

Πρόσθεσε ότι επικοινώνησε ξανά με τις αρχές της Κύπρου όπου τους επεσήμανε ότι θα δημοσιεύσει τα στοιχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συμπλήρωσε ότι «οι Κυπριακές αρχές συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια σκάνδαλα και εμείς ξανά ανοίγουμε τις υποθέσεις».

Όπως ανέφερε υπάρχει δικαστής στην Κύπρο όπου αθώωσε εμπλεκόμενους σε δύο υποθέσεις, με την μία να είναι ο βιασμός της Αγγλίδας στην Αγία Νάπα. «Άλλη υπόθεση είναι η δολοφονία των Φιλιππινέζων».

Ο κ. Γκιώνης κατήγγειλε ότι 14χρονα κορίτσια έρχονται στην Κύπρο από τη Σιβηρία και τα εκμεταλλεύονται άνθρωποί του κυκλώματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα στοιχεία εμπεριέχουν ονόματα πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών. «Υπάρχει πολιτικός εμπλεκόμενος σε αρκετά σκάνδαλα». Συμπλήρωσε ότι μέσα στα ονόματα υπάρχει γόνος γνωστής οικογένεια μαφιόζων.

Εξήγησε ότι είναι σε επαφή με τα θύματα και σιγά σιγά θα προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του κυκλώματος.

Κατήγγειλε ότι πολιτικός που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera είναι μέσα στο κύκλωμα. «Για να ξεμπλέξει παρέδωσε το Βαρώσι», ανέφερε.

Τέλος, ανέφερε ότι οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης γιατί ο Κυπριακό λαός γνωρίζει. «Συνεχίζω την έρευνα και ο κόσμος μου στέλνει στοιχεία».

Δείτε το βίντεο: