«Η κόρη μου είναι στη ζωή–Ο Θεός θα τα οικονομήσει και θα την δω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νήμα της μυστήριας εξαφάνισης της Μαρίας Κακογιάννη από τη Λεμεσό, ανέσυρε στην επιφάνεια η έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο αυτοκίνητο της

Αντίγραφο του Main Image x2 20

Το νήμα της μυστήριας εξαφάνισης της Μαρίας Κακογιάννη από τη Λεμεσό, ανέσυρε στην επιφάνεια η έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο αυτοκίνητο της.

Πρόκειται για το ίδιο όχημα, με το οποίο μετέβη πριν από 11 χρόνια στην παραλία Lady’s Mile, απ’ όπου και χάθηκαν τα ίχνη της.

Η μητέρα της Μαρίας Κακογιάννη μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ ανέφερε ότι «άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο  και δεν ήξερα τι είναι. Νόμιζα ότι είναι πίσω από το σπίτι μου. Ύστερα άκουσα κουβέντες στον δρόμο. Βγαίνω έξω και είδα όλη την γειτονιά να στέκεται και με έβλεπαν».

Μόλις είδε το όχημα της διερωτήθηκε τι έγινε. «Ποιος έκαμε αυτό το πράγμα στο αυτοκίνητο μου;»

Η κυρία Κακογιάννη ξεκαθάρισε ότι η έκρηξη βόμβας στο όχημα δεν σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης της κόρης της. «Αυτό δεν έχει να κάνει με την Μαρία», είπε.
Η κυρία Ευαγγελία αποκάλυψε ότι γνωρίζει που βρίσκεται η κόρη της. «Τα νέα που έχω είναι ότι είναι στη ζωή αλλά δεν μπορώ να την βρω. Έχω πληροφορίες ότι την είδαν. Μία ώρα ο Θεός θα τα οικονομήσει και θα την δω».

Τέλος, ανέφερε ότι «πάντα θα την περιμένω μέχρι την τελευταία μου ώρα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάποιοι την πήραν χωρίς τη θέληση της.

Δείτε το ρεπορτάζ του Αυγερινού Χρυσοστόμου