Η μικρή Θέμια έστειλε επιστολή στον ΠτΔ και αυτός την ξενάγησε στο Προεδρικό

Η μικρή Θέμια είχε πρόσφατα επιλέξει να στείλει επιστολή στον ΠτΔ

AE24CFBE 98F8 4E02 B910 D8307DEB0ACC

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη μικρή Θέμια Παπαρίδου, μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Καθαρής- Δημήτρη Λιπέρτη, στη Λάρνακα, την οποία συνόδευαν οι γονείς της Γιώργος και Μαρίνα και ο αδελφός της Ιάκωβος.

Η μικρή Θέμια είχε πρόσφατα επιλέξει να απευθυνθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο εργασίας που της ανέθεσε ο δάσκαλος της να αποστείλει επιστολή σε κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

E70D21A2 5A98 45B0 9D33 9E1B630A60E8

Στην επιστολή, η μικρή Θέμια επαίνεσε τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά τη δεκαετή θητεία του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, για την πρόοδο της πατρίδας μας και των πολιτών της, ως επίσης τις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού και την επιστροφή στη γενέτειρα του παππού της την αγαπημένη Αμμόχωστο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενος στο αίτημά της να τον γνωρίσει από κοντά, την προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Της σημερινής συνάντησής τους προηγήθηκε ξενάγηση της μικρής Θέμιας και της οικογένειας της στους χώρους του Μεγάρου και ενημέρωση για την πλούσια ιστορία με την οποία συνδέεται.

Την οικογένεια συνόδευαν, επίσης, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου.