Ιατρική αμέλεια: Εκτός κινδύνου η 36χρονη- Λήφθηκαν καταθέσεις (VID)

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση κυστών, ωστόσο, αργότερα παρουσίασε έντονους πόνους - Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ζωτικά της όργανα ήταν σε προχωρημένο στάδιο σηψαιμίας

a12299efdbfa132d71cfdcf457b640e1 2

Για την καταγγελία για ιατρική αμέλεια σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ελληνοκύπρια 36 ετών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού για αφαίρεση κυστών, ωστόσο, αργότερα παρουσίασε έντονους πόνους. Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ζωτικά της όργανα ήταν σε προχωρημένο στάδιο σηψαιμίας.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η καταγγελία έγινε από τη μητέρα της 36χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 36χρονη είχε υποβληθεί σε επέμβαση με αποτέλεσμα να υποστεί σηψαιμία. «Στις 13/6 υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται».

Ο κ. Ανδρέου διευκρίνισε ότι η 36χρονη ήταν διασωληνωμένη, ενώ τώρα είναι εκτός κινδύνου. «Εμείς προχωρούμε στη διερεύνηση και έχουν ληφθεί καταθέσεις».

Σημείωσε ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της τον ιατρικό φάκελο της 36χρονης. «Αναμένεται να ζητηθεί βοήθεια από το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να διοριστεί ιατρικός λειτουργός».

Δείτε το βίντεο: