Καλπάζουν οι τιμές καυσίμων:«Εκόψα μας τα πόθκια μας εν μπορούμε να κινηθούμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί έχουμε και τον ανταγωνισμό με τα κατεχόμενα»

878E99CE 89AB 457C BF52 809940CF3810

Για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων μίλησαν στην κάμερα του Σίγμα πολίτες.

Σε πρατήριο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η δημοσιογράφους του Σίγμα Γαβριέλλα Ζάρτηλα και ο κινηματογραφιστής Νικήτας Δαλίτης.

Αρχικά, την γνώμη του για την κατάσταση που επικρατεί εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Πανίκος Ποντίκης.

«Το θέμα των αυξήσεων είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους, και για τους πρατηριούχους και για τους καταναλωτές. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει η κατάσταση ο κόσμος δυσκολεύεται αρκετά. Εμείς ως πρατηριούχοι το περιθώριο που έχουμε είναι πολύ μικρό και προσπαθούμε να κρατούμε όσο πιο χαμηλά τις τιμές εκμηδενίζοντας σχεδόν το περιθώριο κέρδους μας για να βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Οι συνήθειες του κόσμου έχουν αλλάξει. Το ποσοστό των καταναλωτών που μας λένε να γεμίσουμε το όχημα λιγοστεύει. Ο κόσμος περνάει δύσκολα. Γενικά υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση με τα καύσιμα».

Στην κάμερα του Σίγμα μίλησε και κόσμος που εξέφρασε την αγανάκτηση του για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.  «Εκόψαν μας τα πόθκια μας, εν μπορούμε να κινηθούμε πλέον. Η πεζίνα εχτές ήταν 1,74 σήμερα έγινε 1,75».

«Δυστυχώς όπως βλέπουμε τα καύσιμα παν πάνω, ο κόσμος δεν φκαίνει πρέπει να  δουλέφκουμε και να ευελπιστούμε ότι σε κάποια στιγμή θα κατεβούν οι τιμές»

«Είναι η πρώτη χρονιά που βλέπω τις τιμές. Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί έχουμε και τον ανταγωνισμό με τα κατεχόμενα. Κάτι πρέπει να κάμει το κράτος μας. Να μειώσει τουλάχιστον τους φόρους στα καύσιμα για να μεν έχουμε τούτο το συναγωνισμό με τα κατεχόμενα».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί