Κάνουν φύλο και φτερό προηγούμενες ιατρικές πράξεις της Γυναικολόγου – Άνοιξε τον ασκό του αιόλου η υπόθεση

EC0275B7 FB66 4905 A66E BDA0190670EA

Άνοιξε τον ασκό του αιόλου η πρωτοφανής υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα, με την fake επέμβαση 73χρονης γυναίκας, απο γνωστή γυναικολόγο στην Λεμεσό.

Η 36χρονη γιατρός που τελεί υπο κράτηση, διέγνωσε στην 73χρονη ότι πάσχει απο ινομυώματα στην μήτρα, και της ανέφερε πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση άμεσα και συγκεκριμένα σε αφαίρεση της μήτρας. Η γυναίκα αφού τελικά την υπνώτισαν θέωρησε πως η ιατρική πράξη τελέστηκε.

Η γαστρεντερίτιδα που «έκαψε» την γυναικολόγο

Λίγους μήνες μετά αφου η 73χρονη εισήχθη σε νοσηλευτήριο με γαστρεντερίτιδα, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία κοιλιάς, όπου διαπιστώθηκε η διάγνωση της γυναικολόγου που υποτίθεται έκανε την επέμβαση. Μέχρι τα εως τώρα δεδόμενα, δύο γιατροί επιβεβαίωσαν στην 73χρονη, ότι πάσχει απο ινωμυόματα και πως πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Αφού η 73χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς πως ήδη υποβλήθηκε στην συγκεκριμένη ιατρική πράξη, επικοινώνησε με την γιατρό, για να ζητήσει εξηγήσεις. Η ίδια λίγο αργότερα, άλλαξε την αρχική της διάγνωση απο την πλατφόρμα του ΓεΣΥ και έτσι αποκαλύφθηκε η απάτη.

Η 36χρονη τελεί υπο κράτηση, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις απο το περιβάλλον της. Σημειώνεται πως έχει ανασταλεί προσωρινά η άδεια της απο τον ΟΑΥ.