Καραγιάννης για μέτρα: «Στύλλον, στύλλον άνεση» – «Δεν πρόκειται να τα παρατήσω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανέφερε για την εξέλιξη της πανδημίας, τα μέτρα και τις απειλές που δέχτηκε

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 29T124703.834 Coronavirus, Δρ.Καραγιάννης

Ρίξαμε τα ποσοστά θετικότητας στην κοινότητα, ωστόσο, τα ενεργά κρούσματα είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα για την Κύπρο, ανέφερε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».

Δεν πρέπει να «κατεβάσουμε την ασπίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς με τον άνοιγμα της οικονομίας πάντοτε υπάρχει πιθανότητα αναζωπύρωσης και θέλουμε να αποφύγουμε τα πισωγυρίσματα, είπε.

Όπως είπε, ανησυχεί το γεγονός ότι ακόμη βρισκόμαστε στους χειμερινούς μήνες και η επιστροφή των εργαζομένων σε κλειστούς χώρους, εάν δεν γίνονται τεστ, ενέχει κινδύνους εξάπλωσης του ιού.

Εκείνο που θέλουμε να αποφύγουμε σε αυτά τα πρώιμα στάδια των χαλαρώσεων, είναι οι συναθροίσεις, αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πάλι αναζωπύρωση, σημείωσε.

«Ας περιμένουμε, «θα το πω στα κυπριακά από στύλλον, στύλλον τζ΄ άνεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις απειλές εναντίον του, ο κ. Καραγιάννης ανέφερε πως εάν κάποιοι θεωρούν ότι έχω τέτοια επιρροή στην Κυβέρνηση, αυτό δεν ισχύει.

Κληθείς να σχολιάσει εάν σκέφτεται να αποσυρθεί, ο κ. Καραγιάννης ξεκαθάρισε, «είναι ένα λειτούργημα που κάνω εδώ και 45 χρόνια, δεν θα το παρατήσω διότι κάποιοι δεν αρέσκονται σε αυτά που λέω».

Δείτε το Βίντεο:

Πηγή: Sigmalive