Καταγγέλλει ξυλοδαρμό ο 25χρονος που διέρρηξε την εκκλησία του Αγίου Εφραίμ

Ο δικηγόρος του 25χρονου καταγγέλλει ότι ο πελάτης του δεν γλίστρησε και κτύπησε το κεφάλι του σε σκαμνί στην προσπάθεια του να διαφύγει αλλά δέχθηκε επίθεση από πέντε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν εντός της εκκλησίας

4a17e6d03a68846643237e4d752d7130 13

Σε καταγγελία για ξυλοδαρμό προχώρησε 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (23/5) για απόπειρα διάρρηξης της εκκλησίας του Αγίου Εφραίμ στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δικηγόρος του 25χρονου καταγγέλλει ότι ο πελάτης του δεν γλίστρησε και κτύπησε το κεφάλι του σε σκαμνί στην προσπάθεια του να διαφύγει αλλά δέχθηκε επίθεση από πέντε πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν εντός της εκκλησίας το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η καταγγελία του 25χρονου διερευνάται, ενώ αναμένονται οι ιατρικές εκθέσεις για τα τραύματα.

Πάντως, σε γραπτή κατάθεση του φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε διαρρήξει σε άλλες δυο περιπτώσεις την εκκλησία, στις 13 Μαΐου και 20 Μαΐου, υποστηρίζοντας ωστόσο πως δεν έκλεψε οτιδήποτε.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο ΓΝ Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού  1.400 ευρώ, το οποίο είχε κλαπεί στις 13 και 20 Μαΐου, καθώς και της νυχτερινής διάρρηξης εκκλησίας στις 23 Μαΐου.

Ο ύποπτος έλαβε εξιτήριο την Πέμπτη (26/5) και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.