Καταζητούμενοι συμμετείχαν στα επεισόδια στη Χλώρακα-Αυξάνονται οι περιπολίες

Δύο από τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια της Χλώρακας είναι καταζητούμενοι

0f6a663444c65ee6c55e7698e61e35bf 2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, καταζητούμενοι, Χλώρακα

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος μίλησε για τις συμπλοκές στη Χλώρακα.

Αρχικά μίλησε για το παράνομο υποστατικό όπου διαμένουν οι αλλοδαποί στη Χλώρακα, τονίζοντας ότι η Αστυνομία μέχρι το τέλος του 2021 προχώρησε σε 10 επιχειρήσεις, ενώ εντοπίστηκαν 35 άτομα τα οποία παραβίασαν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών. Επεσήμανε ότι κατηγορούμενος είναι και ο διαχειριστής του υποστατικού και θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο κ. Ανδρέου διευκρίνισε ότι λήφθηκε η απόφαση από τους αρμόδιους για μεταφορά των ατόμων που μένουν στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Συμπλήρωσε ότι τέτοια επεισόδια που συνέβησαν στη Χλώρακα γίνονται και σε άλλες περιοχές και επαρχίες. «Ένας μεγάλος αριθμός αλλοδαπών έχει απελαθεί από τη χώρα».

Παράλληλα, εξήγησε ότι τις τελευταίες μέρες «είχαμε δύο επεισόδια, ενώ το ένα περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με το χθεσινό επεισόδιο στη Χλώρακα». Επεσήμανε ότι δύο από τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια της Χλώρακας είναι καταζητούμενοι.

Τέλος, ανέφερε ότι θα αυξηθούν οι περιπολίες στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ δόθηκαν οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας για ενίσχυση των περιπολιών από την Μηχανοκίνητη Μονάδα της Αστυνομίας.