Kέντρα διασκέδασης, γάμοι και βαπτίσεις με 24ωρο rapid test από σήμερα – Και είσοδος μόνον για εμβολιασμένους

Αλλαγές εφαρμόζονται από σήμερα στο πρωτόκολλο για γάμους, βαπτίσεις, κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα και χώρους δεξιώσεων

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ rapid test, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ, ΓΑΜΟΙ, ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Αλλαγές εφαρμόζονται από σήμερα στο πρωτόκολλο για γάμους, βαπτίσεις, κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα και χώρους δεξιώσεων, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν χθες βράδυ μετά το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα, η είσοδος σε κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα, χώρους δεξιώσεων, γάμους, βαπτίσεις θα επιτρέπεται μόνο με την επιπλέον προσκόμιση αρνητικής εξέτασης Rapid test 24 ωρών. Υπενθυμίζεται πως η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα εμβολιασμένα άτομα. Εξαίρεση από το νέο μέτρο αποτελούν οι πολίτες που έλαβαν την ενισχυτική/3η δόση εμβολίου.

Επιπλέον, καθορίστηκε ανώτατο όριο τα 300 άτομα για χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης και μουσικοχορευτικά κέντρα τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και του μέγιστου αριθμού ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο που είναι σε ισχύ. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι καθήμενοι ενώ απαγορεύεται ο χορός. Το όριο για γάμους και βαπτίσεις θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου 2022.