Κόκκινη Λίμνη: Δάκρυσε ο Ισπανός χειριστής του Sonar (Βίντεο)

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα

CNA T37d4c6da17c64c8399b8b539e83a6b42 scaled Έγκλημα Μιτσερό
Áíèñþðéíç óïñüò, óå êáôÜóôáóç ðñï÷ùñçìÝíçò áðïóýíèåóçò, åíôïðßóôçêå óôç äåýôåñç ôáîéäéùôéêÞ âáëßôóá ðïõ áíáóýñèçêå óÞìåñá ôï áðüãåõìá áðü ôçí "êüêêéíç ëßìíç", óôï Ìéôóåñü, ÊõñéáêÞ 5 ÌáÀïõ 2019. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Mε τρεμάμενη φωνή περιέγραψε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας στην πρωϊνή εκπομπή του ΡΙΚ “Πρώτη Ενημέρωση” τις στιγμές του εντοπισμού της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, στο μεταλλείο Μιτσερού.

Όπως εξήγησε, ο δύτης έχει περιορισμένη ορατότητα εντός του νερού λόγω της λάσπης και έπρεπε να ψηλαφίσει την βαλίτσα για να διαπιστώσει ότι ευσταθούσαν οι ισχυρισμοί του καθ’ ομολογία κατα συρροή δολοφόνου, ότι μέσα βρισκόταν η σορός της 8χρονης Ελενα-Ναταλία.

Ο κύριος Τράγκολας και ο Iσπανός χειριστής του συστήματος Sonar ζήτησαν από τον δύτη να καθορίσει το μέγεθος της βαλίτσας και όταν αυτός επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μικρότερη σε σχέση με την πρώτη βαλίτσα που εντοπίστηκε, εντός της οποίας ήταν η σορός της 36χρονης Λίβια, ο χειριστής δάκρυσε…

“Τότε κατάλαβα ότι δίπλα μας έχουμε ένα σωστό συνεργάτη με αισθήματα και ότι κάνει και αυτός ότι μπορεί, μαζί με εμάς, για να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο”

Ακούστε τη δραματική περιγραφή του κυρίου Τράγκολα:

Εξάλλου, με μια συγκλονιστική ανάρτηση ο κύριος Τράγκολας απευθύνει ευχαριστίες προς τον κόσμο “για τα καλα του λογια που πολλες φορες ειναι υπερβολικα.”

“Ειμαι στο τελος της καριερας μου. Σε 3 μηνες αφυπηρετω και νοιωθω για ακομα μια φορα …οτι απλα κανω την δουλεια μου …και θα την κανω μεχρι τελους. Θα το παλεψω μαζι με ολους τους συνεργατες μου μεχρι τελους με καθε σοβαροτητα , επαγγελματισμο και υπευθυνοτητα … γιαυτα τα πλασματα του Θεου που αναζητουμε .Χρειαζεται υπομονη απ ‘ολους. Ο τοπος μας μεσα απο αυτη την κριση πρεπει να βγει νικητης.. και θα βγει!”

Τραγκολας Έγκλημα Μιτσερό

Πηγή: Λούκας Φέσιας/Alphanews